TOATE MESAJELE E-MAIL TRIMISE DIN SI IN COMPANIA NOASTRA SUNT SUBIECTE ALE URMATORILOR TERMENI SI CONDITII.

 

ESQUARE SYSTEMS (denumita aici “Compania”) isi bazeaza relationarea cu partenerii de afaceri pe o comunicare prompta si facila. Din aceasta cauza oferim mai multe modalitati de comunicare ce includ e-mail, fax, telefon, online message, video si voce, etc. Pentru a demonstra dedicatia noastra pentru o comunicare prompta si facila, am adoptat urmatorii termeni si conditii cu privire la comunicarea prin e-mail, ce sunt incorporate ca referinta in toate mesajele trimise de catre persoanele din compania noastra (angajatii companiei). Comunicatiile noastre cu dumneavoastra via e-mail sunt conditionate de acceptarea de catre dumneavoastra a urmatorilor termeni.

E-mail-ul in General
E-mail ul este o modalitate eficienta de a comunica un mesaj. Totusi, datorita naturii sale concisa si informala, e-mailul poate sa nu reprezinte cu acuratete caracterul complet si final al unei probleme sau documentele oficiale ale afacerii unei companii. In majoritatea cazurilor, comunicarea unui anumit aspect este facuta pe mai multe canale, precum e-mail, fax, voicemail, scrisori, IM, telefon sau personal, posibil mai multe sau chiar toate in acelasi timp, precum in cazul in care un e-mail este raspunsul la un mesaj voicemail, un fax urmeaza unei intalniri, un mesaj voicemail urmeaza unui e-mail, etc. E-mailul in sine, poate sa nu reflecte intreaga comunicare sau sa nu reprezinte un document oficial al companiei. Toate aspectele oficiale trebuie confirmate, ulterior, in scris. De asemenea, simpla primire a unui e-mail de catre companie poate sa nu reprezinte punerea in tema a companiei, la timp sau altfel, cu privire la aspectele continute in acel e-mail.

Informatia confidentiala
E-mailurile trimise de catre membrii echipei noastre (si toate fisierele anexate la acestea) sunt si trebuiesc revizuite si/sau prezentate numai persoanei sau entitatii careia ii sunt adresate sau destinate. Daca primiti din greseala, un e-mail sau acesta v-a fost inaintat din greseala, informatia continuta in respectivul mesaj trebuie sa ramana intotdeauna confidentiala, iar primirea unui astfel de mesaj nu va da dreptul de a folosi sau difuza informatia confidentiala. Va rugam sa anunati imediat expeditorul telefonic sau prin e-mail si sa stergeti sau sa distrugeti mesajul original si orice copie a acestuia. Orice utilizare, dezvaluire, reproducere sau distribuie neautorizata este strict interzisa. E-mailurile marcate ca si “Confidential” contin informatii confidentiale si/sau personale (precum date de acces, parole, documente, etc.) ce va sunt furnizate cu conditia de a le trata si de a le pastra in stricta confidentialitate si conform legilor in vigoare, si de a va asigura ca nu sunt distribuite sau folosite de catre alte persoane, cu exceptia scopului limitat si confidential cu care v-au fost trimise. Acest tip de informatii sunt trimise in fisiere attach protejate cu parola, aceasta fiind comunicata separat. Acceptand si revizuind informatiile confidentiale puse la dispozitie de catre companie, sunteti de acord si exonerati compania de orice raspunderi sau cheltuieli pe care compania le-ar putea suporta in cazul utilizarii sau difuzarii neautorizate a informatiei confidentiale, datorata actiunilor sau omisiunilor dumneavoastra.

Informatia privata
Mesajele schimbate cu sau care implica departamentele tehnic,  juridic, HR, management, pot contine informatii private supuse regulilor de confidentialitate in relatia cu clientii si/sau confidentialitatii activitatii companiei. Caracterul privilegiat al unei astfel de informatii nu va fi ignorant in cazul in care primiti un e-mail din greseala sau v-a fost inaintat un astfel de mesaj din greseala. In cazul in care nu sunteti destinatarul dorit al unui astfel de mesaj, va rugam sa anuntati expeditorul imediat, telefonic sau prin e-mail si sa distrugeti mesajul original si toate copiile. Orice utilizare, dezvaluire, reproducere sau distribuire neautorizata a unei informatii confidentiale sau privilegiate este strict interzisa.

Instructiuni urgente si chestiuni oficiale; Filtre
Nu folositi e-mailul pentru a comunica instructiuni urgente sau chestiuni oficiale ale companiei; este posibil ca acestea sa nu ajunga la destiantar in timp util. Toate e-mailurile sunt trimise prin Internet si procesate prin diverse filtre antivirus si antispam care, bazate pe anumite setari, pot intarzia sau respinge livrarea unui mesaj. Chestiunile urgente trebuiesc comunicate personal celui interesat, prin telefon si confirmate in scris prin fax sau e-mail. Compania isi rezerva dreptul de a bloca orice sursa via Internet (domeniu, adresa de email, etc.), considerata necorespunzatoare sau compromitatoare.

Scop de afaceri
Adresele de e-mail ale companiei vor fi folosite numai in scopul derularii afacerilor cu compania noastra. Distribuitorii, furnizorii, clientii si alte persoane care primesc mesaje de la membrii echipei noastre nu pot folosi adresele de e-mail ale membrilor echipei noastre sau detaliile de contact (sau ale oricarei alte persoane care apare in e-mailul primit din cadrul companiei) in niciun alt scop decat pentru a purta corespondenta cu compania noastra in scopuri legate de afacerile companiei noastre. Primirea unui e-mail nu reprezinta acordul nostru sau al vreunui membru al echipei noastre pentru ca dumneavoastra sa folositi adresa de e-mail a membrilor echipei noastre sau detaliile sale de contact pentru marketing sau pentru a transmite aceste informatii catre terte parti, un astfel de lucru fiind strict interzis.

Monitorizarea comunicatiilor
Toate e-mailurile trimise catre sau de catre unul dintre membrii echipei noastre pot fi retransmise, monitorizate si/sau revizuite de catre persoane din compania noastra, altele decat expeditorul/destinatarul ales cu sau fara a notifica expeditorul/destinatarul ales.

Transmisii nesecurizate
Trebuie sa tineti cont de faptul e-mailurile normale sunt trimise, de regula, via internet care este o retea deschisa. Desi anumite zone ale website-urilor noastre folosesc tehnologii pentru securizarea datelor si transmisiilor intre dumneavoastra si compania noastra, e-mailul in general foloseste internetul, care este un sistem deschis, si nu putem oferi o asigurare absoluta ca toate transmisiile e-mail (trimise sau primite) sunt securizate, fara erori, nu sunt corupte, incomplete sau nevirusate si/sau ca nu vor fi pierdute, livrate gresit, distruse, intarziate sau interceptate/decriptate de catre alte persoane. De aceea, compania va sfatuieste sa nu transmiteti prin e-mail informatii sensibile sau personale si se exonereaza de orice raspundere cu privire la e-mailuri (si continutul acestora) daca acestea sunt corupte, pierdute, distruse, intarziate, incomplete, livrate gresit, interceptate, decriptate sau insusite pe nedrept de catre alte persoane.

Virusi, Erori
Virusii informatici pot fi transmisi prin e-mail prin continutul e-mailurilor, anexe la e-mail si link-uri incluse in continutul mesajelor. Cu toate facem eforturi ca e-mailurile noastre sa fei nevirusate sau fara alte defecte care va pot afecta computerele in care sunt primite si deschise, este raspunderea destinatarului sa se asigure ca e-mailul primit nu este virusat. Compania nu raspunde de nicio pierdere sau dauna legata in vreun fel de primirea, utilizarea, depozitarea sau transmiterea e-mailurilor noastre. In cazul in care compania noastra retransmite un e-mail sau raspunde la un e-mail al carui continut a fost redactat de altcineva decat compania sau vreunul dintre membrii echipei noastre pentru care compania nu isi asuma nicio raspundere.

COMPANIA NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE SI NU OFERA NICIO GARANTIE CA EMAILURILE COMPANIEI NU SUNT VIRUSATE SI/SAU FARA ERORI.

Utilizarea e-mailului pentru a transmite virusi, scripturi sau cod executabil ce poate compromite securitatea computerului, sau de a obstructiona in vreun fel transmiterea de e-mailuri, telecomunicatiile, retelele de computere ale companiei este interzisa si incalca legea; cei care incalca aceasta prevedere vor fi raportati organelor competente.

Continut interzis
Tuturor membrilor echiperi noastre le este interzisa utilizarea e-mailului pentru a transmite orice fel de declaratii/materiale de intimidare, defaimatoare, discriminatoare, hartuitoare, ofensive sau amenintatoare sau declaratii/materiale care incalca copyright-uri sau drepturi legale ale altor persoane. Astfel de comunicatii sunt impotriva politicii companiei si nu fac parte din indatoririle membrilor echipei noastre. Compania nu isi asuma nicio raspundere legata de astfel de comunicari, iar membrul echipei care se face raspunzator de incalcarea acestor politici va raspunde personal pentru orice daune provocate. Va rugam sa raportati orice incalcare a acestor politici la (+4) 031 4204430 sau esquare@esquare.ro. Folosirea e-mailului companiei in scopul trimiteri de mesaje de intimidare, defaimatoare, discriminatoare, hartuitoare, ofensive sau amenintatoare catre membrii echiei noastre este strict interzisa si ilegala; cei care incalca aceasta prevedere vor fi adusi in fata legii. Utilizarea e-mailului companiei cu scopul de a instiga membrii echipei noastre la incalcarea termenilor cotractelor lor de munca sau de a obstructiona statutul lor de angajati ai companiei noastre este strict interzisa.

Drepturi; Declaratii atribuibile companiei
Compania isi rezerva toate drepturile legate de continutul propriilor e-mailuri si de prezenta politica cu privire la e-mailuri. Nici o parte a e-mailurilor companiei (sau a prezentei politici) nu poate fi reprodusa, publicata sau distribuita in niciun fel, fara permisiunea scrisa a companiei. Singurele declaratii care pot fi publicate sunt cele declarate explicit ca fiind publice si sunt emise de catre un oficial al companiei (de ex. CEO, Director de Marketing, s.a.).

Declaratie falsa din neglijenta
Compania nu recunoaste nici o raspundere, inclusiv cea bazata pe neglijenta sau pe declaratii false din neglijenta, pentru acuratetea, deplinatatea sau autenticitatea datelor sau a informatiilor continute sau furnizate prin e-mail, compania nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, cu privire la astfel de date sau informatii.

Legea aplicabila
La primirea si deschiderea e-mail-ului, sunteti de acord ca termenii si conditiile stipulate in prezenta informare se vor aplica si sunt incluse prin referire la e-mailul companiei, si orice disputa legata de prezentul e-mail va fi guvernata si interpretata conform legislatiei romane, fara a da efect vreunui principiu care contravine legii. Sunteti de acord ca orice actiune in justitie care rezulta din sau legata de termenii si conditiile de fata poate fi supusa numai atentiei tribunalelor din Bucuresti, orasul unde se afla sediul central al companiei.

Reclamatii
Orice reclamatie trebuie adresata echipei noastre la tel. (+4) 031 4204430, fax (+4) 031 4204429 sau pe email la esquare@esquare.ro.

Termeni aditionali
Produsele si serviciile furnizate de companie sunt sau pot fi obiectul unor termeni, conditii si acte aditionale, diferite sau in completarea celor stipulate in prezenta informare.

Mesaje promotionale, Dezabonare
Unele e-mailuri trimise pot contine reclama sau oferte conform legii romane, in cazul in care scopul sau principal il constituie promovarea unui produs comercial sau a unui serviciu. In cazul in care nu doriti sa primiti mesaje cu caracter promotional de la ESQUARE SYSTEMS, puteti accesa linkul mentionat pentru dezabonare in corpul fiecarui e-mail; de asemenea va puteti dezabona trimitand un mesaj la unsubscribe@esquare.ro sau contactandu-ne prin posta la adresa: Str. Iancului 39, Bl. 103A, Ap. 88, Sector 2, Bucuresti.

Respectarea prevederilor legii
ESQUARE SYSTEMS respecta cerintele legii cu privire la comunicare prin email si obtinerea licentelor si se conformeaza tuturor regulamentelor guvernamentale si legilor in vigoare din Romania referitoare la derularea afacerilor, in calitate de agent economic si furnizor de produse si servicii.