Execuție infrastructură IT 

Cablare structurată

Coloana vertebrală a tuturor tehnologiilor de comunicații este construită pe sistemele de cablu care șerpuiesc prin clădiri de birouri, centre de date și rețele de comunicații.

Asigurând comunicarea între elementele unei rețele, calculatoare, servere, routere, switch-uri, echipamente de telefonie, camere video și sisteme de securitate, cablarea structurată bine executată este baza pe care se dezvoltă infrastructura hardware a unei companii.

Avem experiență în execuția de rețele structurate, asigurând proiectarea, execuția, testarea, certificarea și serviciile de întreținere pentru acestea.

Sprijinirea sistemelor esențiale și capacitatea de a se adapta rapid și eficient la tehnologiile emergente sunt funcții critice ale unei infrastructuri de rețea IT bine construite, bazate pe un sistem de cablare structurat robust și adaptabil.

Serviciile noastre includ cablare de date, voce, fibră și video, inclusiv soluții pentru toate tipurile de infrastructură – cablu din cupru cu perechi răsucite (Cat5e, Cat6, Cat6a, Cat7, Cat7a, Cat8), fibră optică (SM, MM) și rețele fără fir (WiFi).

Instalarea rețea în camera serverului  – Deoarece camera serverelor este creierul centralizat al sistemului de cablare al structurii dumneavoastră, avem grijă deosebită să o proiectăm și să o instalăm conform celor mai înalte standarde