Infrastructură hardware

Rețele structurate.  Servere.  Stații de lucru

 

Servicii IT profesionale

Externalizare.  Execuție proiecte.  Intervenții și urgențe

 

ESQUARE SYSTEMS este o companie specializată în furnizarea de soluții de infrastructură IT complexe pentru afacerile medii și mici. Soluțiile implementate sunt personalizate în funcție de necesitățile specifice fiecărui tip de afacere in parte, în scopul optimizării raportului costuri / performanță / scalabilitate / fiabilitate.

Suntem aproape de clienții noștri și oferim suport proactiv în rezolvarea problemelor de infrastructură și funcționalitate IT&C. Credem cu convingere în relaționarea pe termen lung și ne străduim nu numai să câștigăm încrederea clienților noi, cât mai ales să menținem relațiile profesionale foarte bune cu cei existenți.

Competențele noastre, alături de abordarea unitară a întregii soluții informatice, ne poziționează ca potențial punct unic de contact pentru orice provocare legată de infrastructura IT&C a afacerii tale.

  Configurare și asamblare PC, Servere

  Furnizare echipamente IT

  Cablare structurată,Wi-Fi, telefonie IP

  Închiriere Servere și alte echipamente IT

  Externalizare IT

  Suport IT complementar

  Management și Monitorizare

  Online Remote Support

  Off-site Backup. Soluții DR

  Design Website și Găzduire

Ani experiență

Proiecte infrastructură

Servere instalate

“Cu o colaborare continuă de peste 7 ani, parteneriatul cu ESQUARE SYSTEMS ne-a conferit încredere în buna funcționare a serverelor, computerelor și infrastructurii IT la sediul nostru și a oferit un raport echilibrat între calitatea serviciilor și efortul financiar aferent.”

Andrei Oprea
Head of Office, UNDP România

“Serviciile prestate de către echipa ESQUARE SYSTEMS au fost la un nivel profesional foarte bun și au inclus atât mentenanța hardware și software pentru sistemele si serverele noastre, cât și implementarea politicilor IT ale organizatiei la nivel local. Îi recomandăm cu căldură.”

Oana Mălcică
Operations Officer, UNICEF România

“They carried out a cabling project for the Council of Europe office in Bucharest. This involved a Cat 6A cabling infrastructure on two floors in UN House Bucharest and the rebuilding of a machine room. The work was carried out professionally, all deadlines were met and we received good value for money.”

Steve Maslen Field and Business Services,
Council of Europe, Cybercrime Project Office in Bucharest

“ESQUARE SYSTEMS este furnizorul nostru de soluții IT din anul 2008, atât pe partea de furnizare echipamente IT, cât și servicii de mentenanță hardware pentru sistemele și serverele de la sediul nostru din București. Serviciile prestate au satisfacut exigențele Centrofarm și nu avem nici o reținere în a-i recomanda cu căldură.”

Marius Dumitrescu
IT Manager, Centrofarm S.A.

“ESQUARE SYSTEMS este partenerul nostru pe probleme de infrastructura IT incepând cu anul 2007. De-a lungul anilor s-a dovedit a fi o echipă de încredere, ce tratează eficient și cu seriozitate problemele legate de computerele și serverele noastre, atât la sediu cât și in datacenter.”

Jan Chiseamera
INTAX Trading (www.intax.ro)

Florin Mărgărit
1 Ekoinstal Solar (www.ekoinstal.ro)

“Serviciile prestate către noi au fos complete, incluzând furnizare și instalare echipamente și rețelistică, software, dar și reconstruirea websitului nostru. Avem încredere în această relație care durează de peste 3 ani și îi recomandăm cu căldură.”

Georgian Petrescu
Smart Proiect (www.smartproiect.ro)

Relații bazate pe încredere și competență

În cei 11 ani de existență am acumulat multă experiență în infrastructură și servicii IT, dezvoltând parteneriate pe termen lung cu majoritatea clienților nostri, cu unii dintre aceștia pe întreaga perioadă de la înființare.

Suntem aproape de clienții noștri și atunci când problemele lor au nevoie de rezolvare, le răspunde prompt o persoană reală, cineva în care pot avea încredere. Ne asigurăm că suntem mereu prezenți pentru a asculta și pentru a fi de ajutor.