Infrastructură hardware

Rețele structurate.  Servere.  Stații de lucru

 

Servicii IT profesionale

Externalizare.  Execuție proiecte.  Intervenții și urgențe

 

ESQUARE SYSTEMS este o companie specializată în furnizarea de soluții de infrastructură IT complexe pentru afacerile medii și mici. Soluțiile implementate sunt personalizate în funcție de necesitățile specifice fiecărui tip de afacere in parte, în scopul optimizării raportului costuri / performanță / scalabilitate / fiabilitate.

Suntem aproape de clienții noștri și oferim suport proactiv în rezolvarea problemelor de infrastructură și funcționalitate IT&C. Credem cu convingere în relaționarea pe termen lung și ne străduim nu numai să câștigăm încrederea clienților noi, cât mai ales să menținem relațiile profesionale foarte bune cu cei existenți.

Competențele noastre, alături de abordarea unitară a întregii soluții informatice, ne poziționează ca potențial punct unic de contact pentru orice provocare legată de infrastructura IT&C a afacerii dvs.

Servicii IT integrate în care poți avea încredere

 

În calitate de furnizor de servicii IT intergrate pentru companiile mici si medii din Romania, vă stăm la dispoziție pentru orice problemă IT, punctual sau cu reglementare contractuală.

Echipamente și infrastructură profesionale

 

Suntem integratori cu experiență în soluții bazate pe echipamente IT profesionale ce asigură performanțele, disponibilitatea și fiabilitatea necesare infrastructurii unei afaceri de succes.

Consultanță IT, echipă cu experiență de peste 20 ani

 

Soluții atent personalizate pentru optimizarea, securizarea și dezvoltarea infrastructurii IT. Obtinerea avantajelor competitive prin implementarea noilor tehnologii din domeniu.

  Configurare și asamblare PC, Servere

  Furnizare echipamente IT

  Cablare structurată,Wi-Fi, telefonie IP

  Închiriere Servere și alte echipamente IT

  Externalizare IT

  Suport IT complementar

  Management și Monitorizare

  Online Remote Support

  Off-site Backup. Soluții DR

  Design Website și Găzduire

Relații pe termen lung,

bazate pe încredere și competență

 

Am acumulat multă experiență în infrastructură și servicii IT, dezvoltând parteneriate pe termen lung cu majoritatea clienților, cu unii dintre aceștia pe întreaga perioadă de la înființare și până în prezent.

Ne asigurăm că suntem mereu prezenți pentru a asculta și pentru a fi de ajutor.

Suntem aproape de partenerii noștri și atunci când problemele lor au nevoie de rezolvare, le răspunde prompt o persoană reală, cu experiență în rezolvarea problemelor IT.

ani experiență

Parteneri ESQUARE SYSTEMS

“Cu o colaborare continuă de peste 7 ani, parteneriatul cu ESQUARE SYSTEMS ne-a conferit încredere în buna funcționare a serverelor, computerelor și infrastructurii IT la sediul nostru și a oferit un raport echilibrat între calitatea serviciilor și efortul financiar aferent.”

Andrei Oprea
Head of Office, UNDP România

“Serviciile prestate de către echipa ESQUARE SYSTEMS au fost la un nivel profesional foarte bun și au inclus atât mentenanța hardware și software pentru sistemele si serverele noastre, cât și implementarea politicilor IT ale organizatiei la nivel local. Îi recomandăm cu căldură.”

Oana Mălcică
Operations Officer, UNICEF România

“Au dezvoltat pentru noi mai multe site-uri web pe care ni le găzduiesc în data center. Prezența noastră în mediul online este neîntreruptă, iar serviciile de dezvoltare sunt prompte. Avem toată încrederea într-o colaborare avantajoasă cu ei.”

prof. Mona Șerbănescu
Director General, Liceul Pedagogic “Anastasia Popescu” (www.anastasiapopescu.ro)

“They carried out a cabling project for the Council of Europe office in Bucharest. This involved a Cat 6A cabling infrastructure on two floors in UN House Bucharest and the rebuilding of a machine room. The work was carried out professionally, all deadlines were met and we received good value for money.”

Steve Maslen – Field and Business Services,
Council of Europe, Cybercrime Project Office in Bucharest

“ESQUARE SYSTEMS este furnizorul nostru de soluții IT din anul 2008, atât pe partea de furnizare echipamente IT, cât și servicii de mentenanță hardware pentru sistemele și serverele de la sediul nostru din București. Serviciile prestate au satisfacut exigențele Centrofarm și nu avem nici o reținere în a-i recomanda cu căldură.”

Marius Dumitrescu
IT Manager, Centrofarm S.A.

“ESQUARE SYSTEMS este partenerul nostru pe probleme de infrastructura și achiziții IT începând cu anul 2007. O echipă de încredere, ce tratează eficient și cu seriozitate problemele legate de computerele și serverele noastre, atât la sediu cât și in Data Center.”

Jan Chiseamera
Director General, INTAX Trading (www.intax.ro)

ESQUARE ne ajută cu problemele legate de infrastructură IT la sediu și în datacenter,  începând cu anul 2010. Ne-au rezolvat situațiile critice cu promptitudie și profesionalism. Avem o relație de lungă durată de care suntem mulțumiți.”

Florin Mărgărit
Director General, 1 Ekoinstal Solar (www.ekoinstal.ro)

“Serviciile prestate către noi au fost complete, incluzând furnizare și instalare servere, echipamente și rețelistică, software, dar și reconstruirea websitului nostru. Avem încredere în această relație care durează încă din anul 2012 și îi recomandăm cu căldură.”

Georgian Petrescu
Girector General, Smart Proiect (www.smartproiect.ro)