Design Website și Găzduire

Soluții complete de design Web, găzduire (Shared Hosting, VPS, închiriere și colocare servere) și mentenanță pentru acestea în cadrul proiectului ESQ by ESQUARE, soluția noastră de servicii Web care vine în completarea serviciilor IT către companii.

Design Website

Responsive Design

Web Site-ul dumneavoastră va fi optimizat pentru afișare corectă și rapidă, indiferent de dimensiunea ecranului de pe care este accesat.

Optimizare SEO

Utilizăm cele mai noi tehnologii și respectăm toate recomandările din domeniu astfel încât site-ul dumnevoastră să fie indexat cât mai eficient și rapid în motoarele de căutare.

Optimizare afișare

Verificăm atent compatibilitatea cu principalele browsere și optimizăm fiecare element, secvență de cod și imagine pentru reducerea timpilor de încărcare și o afișare cât mai rapidă.

Administrare facilă

Interfață usor de folosit, în care se afișează formatul grafic final (WYSIWYG Builder), veți putea schimba ulterior orice text sau imagine de pe site fără a avea cunostinte avansate de web design sau programare.

Raportare activitate

Afișarea rapoartelor periodice, simple sau avansate (Analytics, Facebook Pixel, etc.), privind interacțiunea vizitatorilor cu site-ul și interesul acestora pentru anumite informații afișate.

Securitate site

De la utilizarea certificatului SSL și până la testarea vulnerabilităților, ne asigurăm ca situl este protejat împotriva oricăror încercari de acces neautorizat la baza de date sau codul sursă.

Găzduire web

Înregistrare Domeniu

Servicii de înregistrare domenii web atât din zona .ro, .com, .net, .org, .info, .eu, cât și alte extensii noi. Domeniile adăugate în pachet de găzduire, beneficiază de reduceri substanțiale.

Găzduire Site-uri

Servicii de găzduire pe servere proprii puternice (min. 10-core Dual Xeon, stocare SSD), certificat Let’S Encrypt SSL gratuit, interfață CPanel, PHP selector și backup zilnic.

 

Găzduire Servere

Servere Virtuale Privare (VPS), Servere Dedicate și servicii de colocare în Data Center modern, cu garantare uptime 99.95%.

Transfer Gratuit

În limita a 5 ore de prestări de servicii pentru sit-ul dumneavoastra existent. Este mai mult decât suficient pentru un site web simplu sau de complexitate medie.

Administrare Cont Găzduit

Putem opera upload de conținut, putem gestiona conturi de email, baze de date, etc., astfel încât dvs. să vă concentrați doar asupra activității pe care o desfășurați.