Suport IT complementar

Oferim soluții complete de outsourcing IT, insă dacă aveți un departament IT existent, putem completa și extinde personalul dumneavoastră, cu specialiști de nivel avansat, pentru mentenanță regulată sau proiecte punctuale, după cum este necesar.

Specialiști Linux, specialiști Windows, rezolvă problemele cu grad mai mare de dificultate ale infrastructurii IT a companiei dumneavoastră.

O opinie “out of the box” venită de la un specialist IT, ajută la creșterea de productivitate pe care o așteptați de la infrastructura dumneavoastră hardware și software.

Putem oferi suport de la asamblarea, instalares și punerea în funcțiune a echipamentelor hardware, instalarea sistemului de operare, a aplicațiilor software și până la structuri complexe de servere, Windows Domains, virtualizare, VPN, etc.

Acoperire în afara orelor de program

Oferim acoperire în afara orelor de lucru standard, de la distanță sau la fața locului atunci când echipa dvs. nu este disponibilă, ajutându-vă să evitați cheltuielile generale legate de angajarea de personal suplimentar. Vă vom sprijini utilizatorii finali la ora care le convine – perfect pentru lucrătorii în ture, cei care încep devreme și personalul care lucrează noaptea târziu.

Compensare de overflow

Departamentele IT pot experimenta fluctuații uriașe în volumul solicitărilor de asistență în anumite perioade de timp. Vom lucra ca o extensie a echipei IT interne în perioadele cu încărcare mare, contribuind la reducerea timpilor de așteptare și a celor de rezolvare.

Suport de urgență

Fie că este vorba despre o urgență critică pentru afaceri (cum ar fi defecțiunea serverului, înlocuirea urgentă a unui router) care necesită asistență urgentă de la distanță sau o vizită rapidă la fața locului, suntem aici pentru a vă ajuta să vă reporniți rapid infrastructura IT și să funcționați din nou la capacitate maximă.

Forță de muncă suplimentară

Pentru proiecte punctuale, în care nu este nevoie de specialiști angajati pe termen lung, putem oferi atât forță de muncă suplimentară cu personal specializat, cât și resurse tehnice pentru lansarea proiectelor, cum ar fi upgrade-uri, extinderi temporare, instalări, relocari, etc.

Suport pentru locații la distanță

Este posibil să aveți mai multe birouri, iar echipa dvs. IT să aibă sediul într-o singură locație. Putem oferi suport IT și resurse tehnice, echipamente, inclusiv vizite la fața locului în locații la distanță și birouri satelit, pentru a ajuta la remedierea problemelor care nu pot fi rezolvate de la distanță de către echipa dvs.