Externalizare Servicii IT

Suport IT Complementar

Suport IT la Distanță

Backup Date

Proceduri DR & BC

Management și Monitorizare

Instalare Echipamente

Cablare Structurată

Web Design și Găzduire

Servicii IT

Utilizând o abordare consultativă, începem adesea prin a pune o serie de întrebări „de ansamblu”.

Cum se desfășoară activitatea în prezent? Care sunt nevoile și obiectivele de afaceri? Ce tehnologii sau platforme ar putea fi luate în considerare pentru o dezvoltare optimă? Cum ar trebui să fie implementate serviciile IT în mod optim pentru a maximiza resursele și a facilita dezvoltarea afacerii?

Ceea ce descoperim prin evaluarea atentă dictează soluțiile utilizate, care pot include rețea, putere de procesare, stocare, backup, securitate, arhitecturi convergente, colaborare, cloud, suport pentru proiecte și multe altele.

Rezultatul? Niveluri de servicii îmbunătățite și costuri reduse – beneficii semnificative și tangibile pentru Compania dvs. unică.

Deși infrastructura dvs. poate părea asemănătoare cu a altor entități, știm din experiență ca fiecare caz e unic și modelăm serviciile și eforturile în conformitate cu fluxul de lucru din organizația dvs. Înțelegem că este nevoie de încredere pentru a preda controlul infrastructurii sau chiar și unor părți din aceasta, însă vă asigurăm că merităm încrederea dumneavoastră.