Echipamente și infrastructură hardware

Suntem integratori de sisteme IT hardware (servere, stații de lucru, rețele) cu experiență dovedită și relații solide, de lunga durată cu clienții noștri.

Avem experiență în proiecte complexe și complete de planificare, execuție și mentenanță pentru infrastructuri IT care în prezent asigură un nivel de productivitate crescută pentru afacerile partenerilor noștri.

De la PC-uri echipate pentru sarcini complexe, stații grafice performante și până la servere “mission critical”, complet echipate pentru disponibilitatea și protecția continuă a datelor, furnizăm echipamente performante cu componente de la producători de renume din industrie.

Soluții pentru fiecare scenariu de lucru

Avem experiență atât în asamblarea hardware, cât și în configurare și software. Putem dimensiona PC-ul, Serverul sau Stația Grafică,  în funcție de rolul sau puterea necesară și suficientă pentru rularea aplicațiilor specializate.

Servere. Stocare date, Backup

Servere

Structurate pe platforme robuste și concepute special pentru a funcționa fără întrerupere mulți ani, serverele sunt echipamente special create pentru mediile critice, cu posibilitatea optimizării diferiților parametri în funcție de cerințele de performanță, disponibilitate și scalabilitate.

Pot fi configurate practic pentru orice rol, de la servere simple departamentale si pana la servere complexe de baze de date sau aplicatii.

Stocare Date, Backup

Stocarea datelor este strâns legată de nevoia de le a proteja împotriva pierderilor accidentale sau distrugerilor intenționate. Stocarea datelor în locația utilizării lor (on-premises) este doar un prim pas în protecția acestora, iar politicile de IT implementate trebuie sa prevadă, pe lângă utilizarea echipamentelor specializate prevăzute cu elemente redundante, și salvarea în locații externe unde duplicarea datelor face posibilă recuperarea acestora în caz de nevoie (remote/off-site/off-premises backup).

Oferim soluțiilor de protecție a datelor on/off-site și de disponibilizare a acestora la nevoie (business continuity), începând de la computerele pe care se face salvarea primară, servere de stocare date, stocare off-site sau în cloud și pana la recuperarea în caz de dezastru IT (disaster recovery).

Stații grafice, Stații de lucru, Gaming PC, Software

Stații Grafice Profesionale

Echipamente puternice, cu rezoluții de afișare de până la 8k, destinate profesioniștilor CAD/CAM & video, configurate de la nivelul performanțelor optimizate din punctul de vedere al costurilor în Stațiile de lucru profesionale (Core i7, Core i9, NVMe SSD, nVidia Quadro / RTX) și până la Statiile de lucru avansate (CPU Xeon).

Stații de lucru – PC

Punem pasiune în ceea ce facem. De la calcularea unui TCO optim pentru client și până la optimizarea răcirii și managementul atent al cablurilor, Stațiile de lucru (PC) personalizate, sunt configurate și asamblare cu atenție la cele mai mici detalii.

Ne oferim cu plăcere experiența căștigată în anii trecuți de la înființare, timp în care am furnizat clienților peste 600 de PC-uri personalizate, dimensionate după necesarul de putere specific fiecărei activități.

Gaming PC

Construim monștri PC și îi punem la treabă cu cele mai noi jocuri din industrie.

Nici un FPS1 nu este în plus când vine vorba de FPS1. Pentru aceasta, integrăm cele mai puternice și fiabile componente în sisteme deosebit de performante, asamblate atent și testate intens.

1) Frames per Second / First Person Shooter

Software licențiat

Furnizăm software-ul folosit uzual de companii, precum sistemul de operare, suita Office, antivirus, utilitare pentru productivitatea zilnica (programe de arhivare, manipulare imagini, protecția datelor, etc.), dar și orice alt tip de software de birou, împreună cu servicii profesionale de instalare și configurare a acestora.